Hrajte originální hry online Rádi paříte online hry?

Dobré hry, které přináší odreagování a načerpáte nové síly? Zkuste si zahrát nejoblíbenější hry současné doby. Do varu vás dostane hra z pirátského prostředí PirateStorm, mezi dračí bojovníky se podíváte díky akční hře Drakensang a běh celého areálu letiště si můžete zkusit se hrou Skyrama.

 Z této herní nabídky si jistě vybere každý obdivovatel a milovník online her. Vzhůru do oblak! Ano, přesně toto si můžete každodenně říkat s letištní hrou Skyrama. Skyrama spadá do kategorie s názvem online flash hry, které si vás získají netradičním grafickým zpracováním i dlouhými herními minutami, které jsou vyplněny akcí a zábavou. Stanete se manažerem letiště, kterému můžete přinést úspěch i fiasko.

Každý den budete muset vypravovat letištní stroje do zajímavých koutů světa a zajímat se o jejich bezpečný dolet do destinace. Taktéž na pořádání společenských akcí nesmíte zapomenout. Přitáhnete tak nové klienty, kteří nasypou do vaší kasy nějaké ty penízky navíc. Že máte z létání panickou hrůzu? Nemusíte se bát, máte totiž další možnosti. Díky hře PirateStorm se přenesete na pirátskou bárku a společně se svou pofiderní posádkou vyplujete na neklidné moře a také daleké oceány.

Na konci cesty protkané mořskými obludami i dalšími piráty vás nemine zasloužená odplata. Vaše hrdlo osvěží hektolitry vynikajícího pirátského pití a obrovský poklad nevyčíslitelné ceny. Online PirateStorm patří mezi akční hry online, které vás nenechají odejít od PC. Jako poslední vám představíme fantasy hru se jménem Drakensang. Lidské pokolení zachvátil strach - krutí dračí bojovníci vybíjejí vše živé.

Zoufalí lidé doufají v hrdinu, který by vyhladil kruté draky. Tato fantasy hra patří mezi stále velmi oblíbené adventury hry online, založené na bázi mmorpg. Jde o hru, ve které je hlavní postavou smělý bojovník, jenž má zničit krutovládu krutých draků. Jestli hrdina úkol splní - to záleží pouze na vašich dovednostech.